blueseal compact logo

The most compact air curtain for temperature-controlled transport.

Brightec’s newest air curtain, the BlueSeal compact, is specifically designed for refrigerated vans, smaller box trucks, vehicles with roller doors and side doors.

BlueSeal Compact is smaller and lighter than its bigger brother the BlueSeal Original. With a height of only 87mm the height loss is almost negligible.

Enkele kerngetallen:

LENGTE800 mm – 2,430 mm (in increments of 10 mm)

HOOGTE87 mm

DIEPTE203 mm

GEWICHTca. 5.2 kg per meter

GELUID< 60 dB

VERMOGEN 50 W per meter

Hoe BlueSeal werkt

BlueSeal kan eenvoudig worden geïnstalleerd in elk nieuw of bestaand voertuig, met behulp van een kliksysteem op een montageplaat die bevestigd wordt aan het plafond van het voertuig. Het luchtgordijn kan worden geinstalleerd boven de achterdeuren en zijdeuren. Wij bouwen de luchtgordijnen volgens uw specificaties.

Tijdens laden en lossen wordt BlueSeal automatisch geactiveerd. Buitenlucht wordt aangezogen en omgezet in een verticaal luchtgordijn dat de kou in de laadruimte scheidt van de (warmere) buitenlucht. Ook insecten, stof en vochtige lucht worden buiten de laadruimte gehouden.

Tijdens deuropeningen wordt koude lucht in de laadruimte gehouden, waardoor de gewenste temperatuur van goederen wordt gehandhaafd. De temperatuur in de laadruimte stijgt aanzienlijk langzamer met een luchtgordijn dan met PVC stroken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten wat de voordelen van het BlueSeal luchtscherm zijn voor uw wagenpark, of voor uw klanten?

 

Onze gewaardeerde klanten en partners

 

Met een luchtgordijn boven de deuropening worden de producten beter beschermd, waardoor bijvoorbeeld de avocado’s minder snel verkleuren.

Miedema AGF – Directeur

Met de BlueSeal luchtgordijnen zijn onze chauffeurs zeer tevreden. De BlueSeal creëert een virtuele deur waardoor de chauffeur zonder enige fysieke belemmering kan laden en lossen.

BidFood NL, wagenparkbeheerder

Een ander groot voordeel van het BlueSeal luchtgordijn is dat de onderhoudskosten nul zijn in vergelijking met de hoge onderhoudskosten van de elektrische gordijnen (vanwege hoge slijtage).

La Provencale, Directeur

We hebben een toename in temperatuurbehoud tot 20% gezien, [het luchtgordijn] is nu een essentieel hulpmiddel binnen onze gekoelde voertuigen en toeleveringsketen.

Groot-Brittannië, Voedselgroothandel